Subsidie- en fondsenwerving

REG R&J 2000 foto Pan Sok (1)Heb je een origineel idee voor een theatervoorstelling, wil je een nieuw festival opzetten of heb je andere plannen in de culturele dan wel ideële sector? Ben je op zoek naar subsidies voor je bedrijf? La denkt vanaf het begin graag met je mee. Ze kan je klankbord zijn, de advocaat van de duivel spelen of de af en toe zo broodnodige nuchtere partij die je weer even met twee benen op de keiharde grond zet.

Uiteraard zijn er ook mogelijkheden om je te helpen als je vastloopt met de afrekening, of als het geld al toegezegd is, maar je geen tijd hebt om de fondsen de nodige informatie te verstrekken. Het is maar net wat je nodig hebt. In onderling overleg kunnen we kijken naar de mogelijkheden.

La is in staat een wild idee om te zetten naar een subsidieaanvraag, vertaald naar de eisen die de fondsen willen, met het juiste abstractieniveau en voorzien van de financiele vertaling van het plan. La maakt op verzoek subsidiescans en geeft je vervolgens de informatie om zelf de aanvragen te kunnen doen. Of ze neemt het hele traject voor haar rekening. Het is zowel mogelijk op uurbasis te werken of op no cure, no pay of een combinatie van beiden.

Subsidieaanvragen is maatwerk en La regelt eveneens subsidies voor het bedrijfsleven.