LA-logos-aeAtlas Electronic wil muziek, kunst en cultuur van over de hele wereld met elkaar verbinden.

 

Gestart als een intiem festival, is Atlas Electronic Music, Arts & Culture Festival uitgegroeid tot een internationaal platform.

 

De uitgebreide vierdaagse programmering omvat verschillende elektronische undergroundgeluiden, cross-over acts, exclusieve artistieke samenwerkingsverbanden, inspirerende culturele ontmoetingen en een nomadische luxe Desert-camping op locatie in de buurt van Marrakech.

 

Atlas Electronic is meer dan een festival en draagt het hele jaar door bij aan lokale aankomende scènes via de Atlas Electronic Projects.Deze projecten, variërend van intieme luistersessies tot interculturele samenwerkingsverbanden, vormen een belangrijk aspect van de manier van denken van de organisatie.

 

Atlas Electronic staat voor verbinding in de breedste zin van het woord. Om het belangrijkste kanaal te worden waarop allerlei soorten creatieven kunnen communiceren en bloeien, wil Atlas een wereldwijde culturele brug zijn. Door niet gebonden te zijn aan één locatie, is Atlas Electronic in staat om verworven kennis te verspreiden en in nieuwe situaties toe te passen.

 

www.atlas-electronic.com