NU

De projecten waar we op dit moment aan werken én de organisaties waar we regelmatig voor werken, vind je hieronder. Zoek je ook hulp bij je subsidieaanvragen? Of juist bij de afrekening van aanvragen? Wil je graag je omzet vergroten en meedoen met een aanbestedingstraject? Wij helpen je graag!

Atlas Electronic

Atlas Electronic

Gestart als een intiem festival, is Atlas Electronic, uitgegroeid tot een platform dat muziek, kunst en cultuur van over de hele wereld met elkaar wil verbinden. Atlas Electronic organiseert o.a. het gelijknamige festival in Marrakech.

Lees verder

Badhuistheater

Badhuistheater

Mike’s Badhuistheater is de culturele thuisbasis voor podiumkunsten in Amsterdam Oost én de thuisbasis van vele bewoners uit Oost. Het Badhuistheater is gevestigd in een voormalig monumentaal Badhuis aan het Boerhaaveplein.

Lees verder

Carla Regina

Carla Regina

Carla Regina is zangeres, – mezzosopraan -, pianiste en een bijzonder muzikale actrice. Ze geeft zangles in het Klooster in Woerden, maar is eerst en vooral operazangeres en maker van artistiek hoogwaardig muziektheater.
Lees verder
Circus Circulair

Circus Circulair

Circus Circulair wordt een rijdende groene karavaan annex theater annex lab, voor kinderen. Het is een combinatie van een voorstelling en interactief experiment, met een onderliggend educatief pakket. Circus Circulair is een project van Hart op Groen.
Lees verder
Cultuurkoepel Heiloo

Cultuurkoepel Heiloo

De meeste mensen in de regio herkennen hem al van ver, het hoge groene kruis dat als een baken boven Heiloo uittorent. Sinds 2014 is de Cultuurkoepel Heiloo een multifunctioneel theater waar een programma plaatsvindt dat loopt van theater tot beeldende kunst.

Lees meer

Dutch Cuisine

Dutch Cuisine

Dutch Cuisine wil aan zoveel mogelijk mensen laten zien hoe creatief, gevarieerd en seizoensgebonden de Nederlandse keuken is. Dutch Cuisine hecht er veel waarde aan om goed te zijn voor mens, dier en milieu via eerlijke en veelzijdige gerechten op het bord.
Lees verder
Hart op Groen

Hart op Groen

Hart op Groen levert de kennis en de tools om van bestaande onderwijsinstellingen ‘circulaire scholen’ maken, scholen die duurzaam zijn én duurzaamheid voor leerlingen op een natuurlijke manier uitdragen.
Jan Koen Lomans - Studio JKL

Jan Koen Lomans - Studio JKL

Zoals de natuur en het universum transformeren, zo zet Jan Koen Lomans zijn Studio JKL om in een interdisciplinaire studio. waarin hij samenwerkt met ambachtslieden, kunstenaars, designers, techneuten en wetenschappers.
Lees verder
Natuurspeeltuin

Natuurspeeltuin

Stichting Natuurspeeltuin Amsterdam Noord is opgericht om in samenwerking met Stadslandbouwproject Noordoogst een natuurspeeltuin te realiseren. Dit wordt een spannende speelplek met zoveel mogelijk natuurlijke elementen.
Lees verder
Nina Valkhoff

Nina Valkhoff

Nina Valkhoff is een tekenaar en muralist die – naast werken in haar eigen stad – ook talloze kunstwerken heeft gemaak in het buitenland, zoals in Buenos Aires, Lissabon en Mexico Stad. Nina heeft een voorliefde voor het beschilderen van grote muren.
Lees verder
Noordoogst

Noordoogst

Noordoogst is een stadslandbouwproject in Amsterdam. Er zijn ondernemers met voedsel bezig, niet alleen door op een ecologisch verantwoorde manier voedsel te produceren, maar ook om mensen te inspireren bewust met eten om te gaan.
Lees verder
De Oostkust

De Oostkust

De Oostkust initieert en organiseert evenementen, festivals, theatervoorstellingen en manifestaties van allerlei aard. Groot of klein, binnen of buiten. Ambivalent van natuur, interdisciplinair, beeldende kunst, film, theater, dans, alles kan.
Lees verder
Popcentrale

Popcentrale

De Popcentrale ondersteunt de actieve beoefening van popmuziek in Dordrecht e.o. en beschikt over een aantal goed ingerichte oefenruimtes. Op het podium van de Popcentrale, de Talent Stage, krijgt lokaal en regionaal talent de kans zich te presenteren.
Lees verder
Symphonie Atlantique

Symphonie Atlantique

Symphonie Atlantique is een kleurrijk en temperamentvol nieuw ensemble dat interpretaties vertolkt van het klassieke en romantische repertoire. Het ensemble, dat zonder dirigent speelt, wordt geleid door de Amerikaanse violiste Rebecca Huber.
Lees verder
Tot de Verbeelding

Tot de Verbeelding

Tot de Verbeelding vertelt verhalen door middel van mobiele apps, zogenaamde audiotours, location based games en augmented reality. De verhalen kunnen fictief zijn, of juist non-fictief. De verhalen worden ondersteund door filmpjes, muziek, geluidsopnamen en foto’s.
Lees verder