NU

De organisaties waar we op dit moment als zakelijk leider voor werken, vind je hieronder.

De projecten en organisaties waar we bijdragen aan subsidieaanvragen, fondsenwerving of aanbestedingstrajecten vind je op de website van Onbegrensde Zaken. La, Cultuur en Zaken heeft de coördinatie in handen van deze coöperatie met een keur aan verschillende vakmensen.

Zoek je ook hulp bij financieel management of alternatieve financiering? Wij helpen je graag!

Onbegrensde Zaken

Onbegrensde Zaken

Vanuit een onbegrensde blik en met kennis van zaken, creëert Onbegrensde Zaken nieuwe perspectieven. De coöperatie bestaat uit verschillende vakmensen. Zij adviseren culturele en sociaal bevlogen organisaties, overheden en non-profit instellingen over subsidiemogelijkheden, ondersteunen bij fondsenwerving, bij financieringstrajecten en bij het schrijven, indienen en afhandelen van subsidieaanvragen en aanbestedingen. Onbegrensde Zaken is actief binnen de domeinen cultuur, welzijn, innovatie, gebiedsontwikkeling, duurzaamheid en goede doelen.
Lees verder
Carla Regina

Carla Regina

Carla Regina is zangeres, – mezzosopraan -, pianiste en een bijzonder muzikale actrice. Ze geeft zangles in het Klooster in Woerden, maar is eerst en vooral operazangeres en maker van artistiek hoogwaardig muziektheater.
Lees verder
Covar

Covar

COVAR maakt theatrale portretten over urgente maatschappelijke vraagstukken voor en door jongeren. Muziek, literatuur, installatiekunst en performance zijn de vaste ingrediënten voor onthutsende, multidisciplinaire en inhoudelijk snijdende voorstellingen..
Lees verder
Jan Koen Lomans - Studio JKL

Jan Koen Lomans - Studio JKL

Zoals de natuur en het universum transformeren, zo zet Jan Koen Lomans zijn Studio JKL om in een interdisciplinaire studio. waarin hij samenwerkt met ambachtslieden, kunstenaars, designers, techneuten en wetenschappers.
Lees verder
Tot de Verbeelding

Tot de Verbeelding

Tot de Verbeelding vertelt verhalen door middel van mobiele apps, zogenaamde audiotours, location based games en augmented reality. De verhalen kunnen fictief zijn, of juist non-fictief. De verhalen worden ondersteund door filmpjes, muziek, geluidsopnamen en foto’s.
Lees verder
VPNM

VPNM

VPNM ondersteunt kunstenaars, artiesten en cultureel ondernemers met praktische raad en daad. De focus van VPNM ligt op activiteiten op het gebied van kunst, cultuur, welzijn en innovatie waarin een link tussen heden en verleden wordt gelegd.

Lees verder