NU

De organisaties waar we op dit moment als zakelijk leider voor werken, vind je hieronder.

De projecten en organisaties waar we bijdragen aan subsidieaanvragen, fondsenwerving of aanbestedingstrajecten vind je op de website van Onbegrensde Zaken. Carla Leurs van La, Cultuur en Zaken is mededirecteur van deze organisatie die werkt met een keur aan verschillende vakmensen.

Zoek je ook hulp bij financieel management of alternatieve financiering? Wij helpen je graag!

Onbegrensde Zaken

Onbegrensde Zaken

Vanuit een onbegrensde blik en met kennis van zaken, creëert Onbegrensde Zaken nieuwe perspectieven. Onbegrensde Zaken adviseert culturele en sociaal bevlogen organisaties, overheden en non-profit instellingen over subsidiemogelijkheden, ondersteunt bij fondsenwerving, bij financieringstrajecten en bij het schrijven, indienen en afhandelen van subsidieaanvragen en aanbestedingen. Onbegrensde Zaken is actief binnen de domeinen cultuur, welzijn, innovatie, gebiedsontwikkeling, duurzaamheid en goede doelen.
Lees verder
Covar

Covar

COVAR maakt theatrale portretten over urgente maatschappelijke vraagstukken voor en door jongeren. Muziek, literatuur, installatiekunst en performance zijn de vaste ingrediënten voor onthutsende, multidisciplinaire en inhoudelijk snijdende voorstellingen..
Lees verder
Eigen Werk Theaterteam

Eigen Werk Theaterteam

Eigen Werk Theaterteam (EWT) maakt voorstellingen voor kinderen en volwassen publiek: sociaal betrokken theater met veel humor over alles waar een familie in het dagelijks leven mee te maken kan krijgen.
Lees verder
Studio JKL

Studio JKL

Zoals de natuur en het universum transformeren, zo zet Jan Koen Lomans zijn Studio JKL om in een interdisciplinaire studio. waarin hij samenwerkt met ambachtslieden, kunstenaars, designers, techneuten en wetenschappers.
Lees verder
Muziek voor de zorg

Muziek voor de zorg

Muziek voor de zorg verzorgt zo’n tweehonderd mooie en professioneel uitgevoerde muzikale optredens per jaar in diverse zorginstellingen voor ouderen met dementie.
Lees verder
Oxygen

Oxygen

Oxygen is Limburgs’ eerste urban dansgroep, opgericht door de succesvolle choreograaf Jennifer Romen. Haar werk is innovatief, vernieuwend en opvallend, mede door het gebruik van visuele illusies en isolaties. Oxygen wordt ook buiten de geijkte podia gewaardeerd door een zeer breed publiek.
Lees verder
Stadsnomade

Stadsnomade

Stadsnomade organiseert urban activiteiten voor jongeren tussen de 6 en 25 jaar in Maastricht en omstreken. Met skateboarden, streetsports en urban culture weet Stadsnomade sport en cultuur te verbinden.
Lees verder
Storytelling

Storytelling

Storytelling Centre Amsterdam zet zich in voor het vertellen en delen van verhalen: zowel als trainingscentrum, kennisinstituut, festivalproducent als producent van actuele voorstellingen van jong storytelling-talent.
Lees verder
Tot de Verbeelding

Tot de Verbeelding

Tot de Verbeelding vertelt verhalen door middel van mobiele apps, zogenaamde audiotours, location based games en augmented reality. De verhalen kunnen fictief zijn, of juist non-fictief. De verhalen worden ondersteund door filmpjes, muziek, geluidsopnamen en foto’s.
Lees verder
VPNM

VPNM

VPNM ondersteunt kunstenaars, artiesten en cultureel ondernemers met praktische raad en daad. De focus van VPNM ligt op activiteiten op het gebied van kunst, cultuur, welzijn en innovatie waarin een link tussen heden en verleden wordt gelegd.

Lees verder