Advies

portretLa, Cultuur en Zaken geeft advies aan stichtingen die werkzaam zijn op gebied van cultuur en welzijn. Bij advies valt te denken aan zakelijk advies, productionele gedachten, kritische vragen, financiele doorlichting en advisering op gebied van subsidies. Voor uitgebreidere adviezen heeft La voldoende gespecialiseerde mensen om zich heen om een complete ondersteuning te kunnen bieden.

Ook geeft La advies aan ondernemers. Ben je ondernemer en weet je niet wat je juiste uurtarief is? Krijg je de bibbers van blauwe enveloppen? Ook geen zin om je post open te maken? Is je administratie een rommel en heb je werkelijk geen idee hoe je aan extra opdrachten komt? Heb je helemaal geen zin in al dat gedoe en wil je liever doen waar je goed in bent, namelijk de uitoefening van je vak?

La kan helpen. De post is zo opgeruimd, de administratie richten we op de juiste wijze in en we onderhouden het contact met de zo gevreesde partij die zijn post verstuurt in blauwe enveloppen. Wij maken goede afspraken met deurwaarders, gebaseerd op een bedrijfsadvies waarin we kijken wat haalbaar en mogelijk is voor jouw onderneming.