LA-logos-popcentraleDe Popcentrale is hét popcentrum van Dordrecht en omstreken. De Popcentrale ondersteunt de actieve beoefening van popmuziek en beschikt over een aantal goed ingerichte oefenruimtes. Op het podium van de Popcentrale, de Talent Stage, krijgt lokaal en regionaal talent de kans zich te presenteren. Muziek (leren) spelen in een band kan bij de Popschool. Al vanaf acht jaar kunnen de jongste muzikanten terecht bij Popschool 4 Kids. De leerlingen geven elk seizoen optredens in het Energiehuis en op Dordtse festivals. Ook de professionele opnamestudio ProSound is in de Popcentrale gehuisvest en is verbonden met alle zalen.

 

De Popcentrale is (mede)organisator van verschillende projecten en festivals en heeft een ruim aanbod van workshops. De Popcentrale leidt vrijwilligers op die ervaring kunnen op doen met belichting, geluidstechniek, barwerkzaamheden, maar ook met het organiseren en promoten van concerten.

 

In 2018 verzorgden wij de subsidiewerving voor het talentontwikkelingsprogramma van de Popcentrale. In 2019 gaan we ons hier opnieuw over buigen.

 

www.popcentrale.nl