Nacht van de doden

Nacht van de doden

foto websitenieuwsGedenk je dierbare overledenen op 1 november en brand een kaarsje op het Vuureiland. NDSM-kunstenaars realiseren deze avond een betekenisvolle ontmoetingsplek en nodigen je uit om in een theatrale setting, een kaarsje te komen branden ter nagedachtenis aan dierbare overledenen. Van 20.00 tot 1.00 begeleiden kunstenaars je met gepaste Rouw(e) Klanken, Licht in de Duisternis, Rouwkost en Troostdrank.

De Veerman zet je over met zijn bootje, terwijl om je heen water tot leven komt, opdoemende beelden de nacht verlichten, en de Fluisterwolk je omhult met alle namen, steeds meer en meer. Tot aan het ochtendgloren blijft er gelegenheid tot het bijzetten van een kaarsje.

De Nacht van de Doden vindt plaats op vrijdag 1 november 2013 in het droogdok op de Y-helling van de NDSM-werf in Amsterdam-Noord. De toegangsprijs is € 15,- inclusief Troostdrank, Rouwkost, Gedenkkaarsje, Muntje voor de Veerman en een prachtig programmaboekje.

Online kaartverkoop via www.nachtvandedoden.nl; wees er snel bij in verband met beperkt aantal tickets. Je kunt helpen dit prachtige initiatief mogelijk te maken door een donatie te doen op voordekunst.nl, dan betaal je wat meer en heb je ook entreekaarten.

Naar een oorspronkelijk idee van Hetty van Bommel en geproduceerd door Stichting Convoi Exceptionnel.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.